Luchtreclame: Wat kosten vliegtuigen met spandoeken?

Je ziet steeds vaker vliegtuigen in de lucht die een spandoek slepen. Waarom zie je steeds vaker luchtreclame ziet is logisch: het valt enorm op, en is veel leuker dan een digitale wenskaart bij email. Maar welke kosten komen kijken bij een vliegtuig met spandoek? Wij zochten het voor je uit bij ervaren bedrijven in de wereld van luchtreclame.

Een spandoek aan een vliegtuig valt op

Een vliegtuig dat is voorzien met een spandoek is echt een eye-catcher. In een grote straal om het vliegtuig zien mensen uw boodschap. Dat kan natuurlijk luchtreclame voor een bedrijf zijn maar ook steeds vaker een persoonlijke boodschap zoals ‘Denise wil je met me trouwen?’. Aan jouw natuurlijk welke boodschap op het spandoek moet komen.

Spandoek vliegtuig plannen

Luchtreclame kan al binnen enkele uren na een opdracht in de lucht gaan. Toch is het slim om een spandoek vliegtuig ruim van te voren met de planning te boeken omdat luchtreclame steeds vaker door bedrijven worden ingezet.

Kosten vliegtuig spandoek

De kosten van een standaard vliegtuig spandoek zijn het laagst, namelijk kosteloos. Houd er wel rekening mee dat dit standaard hoofdletters en cijfers zijn die maximaal 2 meter hoog zijn. Wist je dat je per vliegtuig een spandoek kan slepen dat ongeveer 23 letters bevat?

Reclamevluchten: Wat kost een reclame vliegtuigje?

Naast het laten maken van een spandoek heb je uiteraard het reclame vliegtuigje nodig. De kosten voor reclamevluchten variëren een beetje, want in drukke tijden worden er iets hogere tarieven gerekend, maar ga uit van een bedrag tussen de 350 en 400 euro per uur.

Reclame vliegtuigjes korting

Wanneer je vaker een vliegtuigje met spandoek wilt inzetten is het verstandig een contract voor langere tijd af te sluiten. Dan heb je voor een vast reclame tarief met korting je vliegtuigjes met reclame rondvliegen. Een goede tip als je vaker luchtreclame gaat inzetten.